Maksat osaamisesta, et läsnäolosta.

Pure Trust on sama asia kuin viestinnän ulkoistus. Yrityksesi kasvaa niin nopeasti tai on tullut sen kokoiseksi, että se tarvitsee säännöllistä viestintää. Voi olla, ettet tarvitse viestintää joka päivä mutta joka viikko kuitenkin. Saat meiltä käyttöösi viestintäjohtajan, viestintäpäällikön tai koko viestintäosaston.

Joustavasti

Pure Median ammattilaiset työskentelevät yrityksesi tiimissä. Saat käyttöösi aivot, näkemyksen ja kokemuksen. Maksat osaamisesta ja tekemisestä, et läsnäolosta. 1–10 päivää kuukaudessa? Sinä päätät. Jos tarve muuttuu, säädämme resurssia saman tien.

Kaikki mitä tarvitset

Me tuemme sinua ja yrityksesi menestystä juuri niillä viestinnän keinoilla, jotka auttavat parhaiten saavuttamaan juuri teidän tavoitteenne.

Viestinnän koko kenttä on meille tuttu. Tarvitset sitten muutosviestintää, kriisiviestintää, työnantajamielikuvan vahvistamista, nettisivut, näkyvyyttä somessa, sisältöjä, uusia sanoituksia tai vahvemman viestinnän perustan. Meidän tiimissä on vahvaa osaamista myös yrityskauppojen viestinnästä, strategiatyöstä ja vastuullisuudesta.

Ajattelemme pidemmälle

Kaiken tekemisen ytimessä on se, että me ajatellaan asiakkaan puolesta. Vähän pidemmälle. Kerromme, mitä kannattaa tehdä ja minkä voi suosiolla jättää tekemättä.

Aikaa ei mene harjoitteluun vaan pääsemme suoraan asioiden ytimeen. Se onnistuu, koska Pure Median tiimi koostuu kokeneista tekijöistä ja viestinnän ammattilaisista.

 

Selkeä diili

Me sitoudumme sinuun mutta emme sido sinua meihin. Palvelulla on yhden päivän irtisanomisaika.

Referenssejä

Yhteydet

Tutustu myös Pure Median referensseihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!