Maine jonka ansaitset.

Kiinnostaako yrityksesi sijoittajia? Autamme kasvattamaan yrityksesi kiinnostavuutta ja arvoa. Saat käyttöösi kokeneiden ammattilaisten aivot sekä selkeät kehitysideat ja keinot toimenpiteiden toteuttamiseen.

Sisältö

Vaikuttava ja vakuuttava viestintä parantaa yrityksesi kiinnostavuutta sijoituskohteena. Autamme kasvattamaan yrityksenne kiinnostavuutta suunnitellusti ja poikkeuksellisen vahvalla kokemuksella. Tunnistamme tunteiden merkityksen maineen ja sijoittajien luottamuksen rakentamisessa - ja osaamme hyödyntää niitä. Tylsä muuttuu kiinnostavaksi ja epämääräinen ymmärrettäväksi, tai jopa innostavaksi.

Kun herätät kiinnostuksen, erotut joukosta.

Mitä me teemme?

  • Analysoimme yrityksen sijoittajasuhteiden nykytilan, vahvuudet ja kehityskohteet.
  • Määrittelemme tavoitteet ja teemme suoraviivaiset ehdotukset sijoittajasuhteiden parantamiseksi.
  • Olemme käytettävissänne aina, kun tarvitsette – haastavissa tilanteissa tai silloin, kun omat kädet loppuvat kesken tai tarvitsette second-opinionin.
  • Teemme seuraavalle kuudelle kuukaudelle selkeän toimintasuunnitelman, jonka avulla yhtiön kiinnostavuus ja näkyvyys paranevat sijoittajien, analyytikoiden ja omistajien keskuudessa.
  • Sparraamme yrityksen johtoa ja viestintätiimiä sijoittajasuhteisiin.
  • Pureudumme yrityksen strategiaan, pääviesteihin ja sijoittajaviestinnän materiaaleihin. Etsimme kiinnostavimmat näkökulmat ja sanoitamme ne. Tarvittaessa myös kirjoitamme tekstit, organisoimme tilaisuudet sekä tuotamme videot ja visut.
  • Autamme nostamaan osavuosikatsaukset uudelle tasolle.

Tarpeen mukaan

Tarvitsetko tason noston vai pitkäjänteisen kumppanin?
Meiltä saat molemmat.

Referenssejä

Yhteydet

Tutustu Pure Median referensseihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!