LeaseGreen

SISÄLTÖ Markkinointiviestinnän kokonaispalvelu

  • Strategia, taktinen suunnitteluja toteutus
  • Kampanjat, ilmeet, somesisällöt, esitteet, webinaarit
  • Web-sivuston kehittäminen ja julkaisut
  • Vuosikertomukset, tiedotteet, flyerit, videot
  • Uutiskirjeet, asiakassuorat, työmaataulut
  • Yhteistyö medioiden kanssa ja muu myynnin tuki

AJANKOHTA 2013–2023

TOIMIALA Energiatehokkuuspalvelut

Aloitimme yhdessä nollasta. LeaseGreen oli yksi startup tuhansien muiden joukossa, kahden yrittäjän unelma kokonaispalvelusta, joka parantaisi kiinteistöjen energiatehokkuutta ja niissä toimivien ihmisten hyvinvointia. Nyt LeaseGreen työllistää noin 70 korkeasti koulutettua kiinteistötekniikan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto kohosi yli 30 miljoonaan euroon vuonna 2018.

Pure Media tuottaa LeaseGreenille kaiken, mitä yhtiö tarvitsee tunnettuuden, luottamuksen ja vetovoiman rakentamiseen. Olemme minimoineet säätämisen ja maksimoineet toiminnan pääosin digitaalisissa kanavissa. Tavoitteena on luoda markkinoille imu, joka perustuu aitoihin asioihin.

Tavoitteena on luoda markkinoille imu, joka perustuu aitoihin asioihin.

Tutustu tarkemmin työhömme

LeaseGreen_JuhoR_430px

Viestintä on ollut alusta asti meidän keskeinen menestystekijämme. Olemme viestineet paljon ja mainostaneet hyvin vähän. Pure Media Companyn porukka tekee loistavia sisältöjä, kantaa vastuun ja asettaa asiakkaan edun oman etunsa edelle. LeaseGreenin asiakkaat ihmettelevät usein ääneen, miten olemme onnistuneet olemaan niin isosti ja myönteisesti esillä sekä ansaitussa että sosiaalisessa mediassa.

JUHO RÖNNI
Kehitysjohtaja, perustaja
LeaseGreen Group

Lisää referenssejä

Yhteydet

Tutustu myös Pure Median palveluihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!