Guruksi gurun paikalle.

Pure Some on helppo ja suoraviivainen tapa nostaa sometekeminen uudelle tasolle. Se sopii sinulle, joka kaipaat orgaaniseen someen uutta potkua, ideoita ja vinkkejä tai ulkopuolisen näkemyksen. 

Auditointi ja sparraus

Pure Somessa on yksinkertaistetusti kyse siitä, että saat käyttöösi somegurumme aivot, kokemuksen ja näkemyksen. Äärimmäisen suoraviivaisesti ja tehokkaasti.

Käymme läpi LinkedIn-feedinne puolen vuoden ajalta, nostamme sieltä esiin onnistumiset ja kehityskohteet sekä peilaamme niitä analytiikkaan. Mitkä sisältötyypit toimivat? Millainen sisältö houkuttelee teille tärkeimpiä yleisöjä?

Keskitymme orgaaniseen someen.

Kesto ja hinta

Auditointiin tarvitsemme aikaa kaksi viikkoa. Sen jälkeen pidettävässä yhteisessä workshopissa saat näkemyksemme ja vinkit jatkoon. Paljastamme myös meidän parhaat oppimme vuosien varrelta.

Hinta 1 900 eur + alv

Säännöllistä tukea

Puuttuuko teiltä käsiä, osaajia tai kokemusta? Vai haluatteko uudelle tiimin jäsenelle tai koko tiimille parhaan mahdollisen tuen kehittyä? Oletteko laajentamassa toimintaanne maailmalle ja haluatte siihen parhaan mahdollisen sometuen? Me autamme.

Asiakkaiden toiveesta tarjoamme nyt myös mahdollisuuden jatkuvaan yhteistyöhön! 

  • Säännöllinen sparraus. Someguru käy kerran kuussa läpi havaintonsa, linjatut kehitysideat ja niiden toteutumisen. Saat samalla vastaukset  kaikkiin kuukauden aikana syntyneisiin kysymyksiisi. 
  • Analytiikka käyttöön. Käydään somegurun kanssa kerran kuussa läpi se, mitä Linkedinin analytiikka kertoo ja miten se ohjaa tulevaa tekemistä.
  • Tuki englanninkieliseen sisällöntuotantoon. Natiivi somegurumme ideoi ja toteuttaa sovitut postaukset.

Vai jotain muuta?

Jos kaipaat näkemyksen, sparrauksen tai säännöllisen jeesin lisäksi jotain muuta, sekin onnistuu. Luonteva tapa on jatkaa siihen suuntaan, joka on tällä hetkellä liiketoimintanne kannalta tärkein tai jossa jokin tökkii. Kysy lisää tai valitse seuraavista:

  • Strateginen auditointi. Linkedin-feedin läpikäynti ja sen vertaaminen yrityksen somestrategiaan, sparraus ja kehitysideat.
  • Avainhenkilöiden some kuntoon. Viilataan someprofiilit kuntoon ja käydään yhdessä läpi erilaiset vaihtoehdot jokaisen omalle someaktiivisuudelle.
  • Kanavien valinta ja kanavastrategia. Napakka kanavastrategia tai sen kirkastaminen
  • Analytiikan hyödyntäminen sometekemisessä. Sukellus siihen, miten analytiikkaa kannattaa seurata ja hyödyntää postausten suunnittelussa.
  • Instagramin mahdollisuudet yrityksille. Mitä yritykset tekevät Instagramissa ja miksi? Mikä olisi sen hyöty nimenomaan teille?
  • Työntekijälähettilyys. Ideoidaan, rakennetaan ja jalkautetaan juuri teille sopiva ohjelma työntekijälähettilyyteen.
  • Koko henkilökunnan somesparri. Tarvitsevatko työntekijänne vinkkejä ja ideoita ammatilliseen someen? Ovatko teidän pelisääntönne someen ajantasalla? 

Referenssejä

Yhteydet

Tutustu Pure Median referensseihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!