Osumia tuulettimeen?

Onko yrityksessäsi kriisiviestinnän tilanne, joka pitää ottaa haltuun nopeasti? Tarvitsetko apua koronatilanteeseen liittyvien muutosten viestimisessä?

Sisältö

Olemme miettineet valmiiksi, mitä yritys tarvitsee, kun kriisi on päällä tai lähestyy. Kriisiviestinnän prosessimme tukee ripeää starttia ja auttaa ottamaan kokonaisuuden hallintaan stressaavassa tilanteessa.

Kriisiviestinnän pakettiin sisältyvät:

  • Tilanteen haltuunotto ja lyhyt toimintasuunnitelma
  • Tarvittavat aineistot: eri kohderyhmille räätälöidyt tiedotteet, Q&A-koosteet ja sometekstit
  • Toimintaohjeet ja avainhenkilöiden sparraus
  • Tilannepäivystys ja tuki
  • Optioina: skenaarioharjoitus, erikoissivu nettisivujen yhteyteen, valmennus tv-haastattelua varten

Meillä on valmius aloittaa kriisiviestinnän työt heti.

Kesto ja hinta

Kriisien kestoa on vaikea ennakoida. Tavoitteenamme on saada tyypillinen kriisitilanne hallintaan noin viikossa. Ripeän ja johdonmukaisen toiminnan avulla osa kriiseistä sammuu selvästi nopeammin.

Hinta alkaen 9 400 euroa + alv

Erityisen vakavissa kriiseissä saat käyttöön koko kriisiviestinnän tiimimme osaamisen. Kahdessa tunnissa tilanne on hallussa, ensimmäiset lausunnot ja somejulkaisut tehtynä sekä ensimmäinen tiedote ulkona. Nämä tapaukset hoidamme tuntilaskutuksella.

HALUATKO OLLA FIKSU?

Viisas varautuu kriiseihin ennalta. Autamme sinua myös valmistautumaan kriiseihin: miettimään erilaisia skenaarioita ja sitä, miten niissä kannattaa toimia.

Teemme yrityksellesi kriisiviestinnän pelikirjan ja selkeän suunnitelman siitä, miten toimitaan, kun kriisi tulee päälle. Herättelemme, koulutamme ja sparraamme.

Referenssejä

Yhteydet

Tutustu myös Pure Median referensseihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!