Osumia tuulettimeen?

Oletteko varautuneet kriisiviestintään? Kriisit ja poikkeustilanteet vaativat nopeaa toimintaa. Miten toimitte, jos somessa kuohuu, jossain mokattiin tai tapahtui jotain yllättävää?

Kriisiviestinnän pelikirja

Viisas varautuu kriiseihin ennalta. Autamme sinua valmistautumaan kriiseihin: miettimään erilaisia skenaarioita ja sitä, miten niissä kannattaa toimia.

Teemme yrityksellesi kriisiviestinnän pelikirjan ja selkeän suunnitelman siitä, miten toimitaan, kun kriisi tulee päälle. Herättelemme, koulutamme ja sparraamme.

Kesto ja hinta

Kriisiviestinnän pelikirja syntyy kuukaudessa. Saat toimintaohjeet, skenaariot olennaisista kriisityypeistä sekä koulutuksen yrityksen tärkeimmille ihmisille.

Kokonaisuuden hinta alkaen 6 800 eur + alv

 

Kun kriisi iskee

Olemme miettineet valmiiksi, mitä yritys tarvitsee, kun kriisi on päällä tai lähestyy. Kriisiviestinnän prosessimme tukee ripeää starttia ja auttaa ottamaan kokonaisuuden hallintaan stressaavassa tilanteessa.

Kriisiviestinnän pakettiin sisältyvät

  • tilanteen haltuunotto ja toimintasuunnitelma
  • tarvittavat aineistot: eri kohderyhmille räätälöidyt tiedotteet, Q&A-koosteet ja sometekstit
  • toimintaohjeet ja avainhenkilöiden sparraus
  • tilannepäivystys ja tuki
  • optioina: skenaarioharjoitus, erikoissivu nettisivujen yhteyteen, valmennus tv-haastattelua varten

Meillä on valmius aloittaa kriisiviestinnän työt heti.

Kesto ja hinta

Kriisien kestoa on vaikea ennakoida. Tavoitteenamme on saada tyypillinen kriisitilanne hallintaan vuorokaudessa ja hiipumaan viikossa. Ripeän ja johdonmukaisen toiminnan avulla osa kriiseistä sammuu selvästi nopeammin.

Erityisen vakavissa kriiseissä saat käyttöön koko kriisiviestinnän tiimimme osaamisen. Kahdessa tunnissa tilanne on hallussa, ensimmäiset lausunnot ja somejulkaisut tehtynä sekä ensimmäinen tiedote ulkona.

Kriisiviestinnän tapaukset hoidamme tuntilaskutuksella.

Referenssejä

Yhteydet

Tutustu myös Pure Median referensseihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!