TEE HYVIN TAI
ÄLÄ TEE OLLENKAAN.

Palvelut

Kaikki palvelumme tähtäävät korkeaan laatuun, koska viestintä on omalla tavallaan julma laji. Hyvät työt tuottavat tällä alalla moninkertaisen vaikutuksen keskinkertaisiin suorituksiin verrattuna.

Kokonaiskuva yrityksen viestinnästä ja askelmerkit, joiden avulla toiminta nostetaan uudelle tasolle. Käymme läpi viestinnän eri osa-alueet ja kerromme selkeästi, mihin kannattaa seuraavaksi satsata. Aikaa tähän tarvitaan kuukausi.

Miten se tehdään

Näkyykö edessä jotakin erityistä – muutostilanne, uusi idea, fiksu tuote tai vaikuttava tapahtuma? Pure Action etenee ripeästi tilannekuvasta kampanjan suunnitteluun ja toteutukseen.

Aloita tästä

Kriisi päällä tai edessä? Olemme miettineet valmiiksi, mitä kriisiviestinnässä tarvitaan. Muodostamme tilannekuvan, laadimme suunnitelmat ja toteutamme ne päättäväisesti. Olemme valmiina aloittamaan työt heti.

Mitä Fireen sisältyy

Vahvistamme yrityksesi markkinointiviestinnän tiimiä tai olemme se tiimi. Pure Trust tarjoaa käyttöösi osaavat aivot, näkemyksen ja kokemuksen, mutta maksat vain panoksesta ja vaikutuksesta.

Tutustu Trustiin

Pure Story on avaimet käteen -palvelu yritykselle tai yritysjohtajalle, joka haluaa kertoa koko tarinansa. Tutkimme kirjalliset aineistot, haastattelemme ystävät ja kilpailijat sekä tuotamme koko projektin ideasta valmiiksi teokseksi.

Lue lisää

Tai jotakin muuta?

Tutustu myös Pure Median referensseihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!