TEE HYVIN TAI
ÄLÄ TEE OLLENKAAN.

Palvelut

Kaikki palvelumme tähtäävät korkeaan laatuun, koska viestintä on omalla tavallaan julma laji. Hyvät työt tuottavat tällä alalla moninkertaisen vaikutuksen keskinkertaisiin suorituksiin verrattuna.

Vahvistamme yrityksesi viestinnän tiimiä tai olemme se tiimi. Pure Trust tarjoaa käyttöösi osaavat aivot, näkemyksen ja kokemuksen, mutta maksat vain panoksesta ja vaikutuksesta.

Tutustu Trustiin

Kiinnostaako yrityksesi sijoittajia? Autamme kasvattamaan yrityksesi kiinnostavuutta ja arvoa.

Miten se tehdään

Onko käsissäsi jotakin erityistä – muutostilanne, uutinen, mullistava idea tai fiksu tuote? Pure Action etenee ripeästi tilannekuvasta mediakampanjan suunnitteluun ja toteutukseen.

Aloita tästä

Ammattivalmentaja käytössäsi. Coaching auttaa sinua tunnistamaan potentiaalisi ja etenemään kohti tavoitteita ja kasvua. Saat aikaa itsellesi ja ajattelullesi. Yritys saa vaikuttavampaa johtajuutta.

Mitä Coachiin sisältyy

Pure Story on avaimet käteen -palvelu yritykselle tai yritysjohtajalle, joka haluaa kertoa koko tarinansa. Tutkimme kirjalliset aineistot, haastattelemme ystävät ja kilpailijat sekä tuotamme koko projektin ideasta valmiiksi teokseksi.

Lue lisää

Kokonaiskuva yrityksen viestinnästä ja askelmerkit, joiden avulla toiminta nostetaan uudelle tasolle. Käymme läpi viestinnän eri osa-alueet ja kerromme selkeästi, mihin kannattaa seuraavaksi satsata. Aikaa tähän tarvitaan kuukausi.

Miten se tehdään

Kriisit ja poikkeustilanteet vaativat vauhtia. Fiksut varautuvat niihin ennalta. Miten toimitte, jos somessa kuohuu, jossain mokattiin tai jotain yllättävää tapahtuu?

Kriisiviestinnän pelikirja

Tai jotakin muuta?

Tutustu myös Pure Median referensseihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!