TEE HYVIN TAI
ÄLÄ TEE OLLENKAAN.

Palvelut

Kaikki palvelumme tähtäävät korkeaan laatuun, koska viestintä on omalla tavallaan julma laji. Hyvät työt tuottavat tällä alalla moninkertaisen vaikutuksen keskinkertaisiin suorituksiin verrattuna.

Anna meille kuukausi aikaa, me autamme löytämään oikeat sanat yrityksesi tärkeimpiin sanoituksiin. Saat punaisen langan, jolla pääset viestinnässä hyvään alkuun ja ison askeleen pidemmällekin.

Tutustu Starttiin

Kokonaiskuva yrityksen viestinnästä ja askelmerkit, joiden avulla toiminta nostetaan uudelle tasolle. Käymme läpi viestinnän eri osa-alueet ja kerromme selkeästi, mihin kannattaa seuraavaksi satsata. Aikaa tähän tarvitaan kuukausi.

Miten se tehdään

Vahvistamme yrityksesi viestinnän tiimiä tai olemme se tiimi. Pure Trust tarjoaa käyttöösi osaavat aivot, syvän osaamisen ja kokemuksen. Maksat vain siitä työstä, minkä tarvitset.

Tutustu Trustiin

Tehdään yhdessä yrityksesi vastuullisuustyö näkyväksi: kartoitetaan nykytilanne ja sanoitetaan se selkeäksi paketiksi, jota voitte hyödyntää kaikessa viestinnässä. Näin pääsette hyvään alkuun. 

Näin se tehdään

Kiinnostaako yrityksesi sijoittajia? Autamme kasvattamaan yrityksesi kiinnostavuutta ja arvoa.

Miten se tehdään

Ammattivalmentaja käytössäsi. Coaching auttaa sinua tunnistamaan potentiaalisi ja etenemään kohti tavoitteita ja kasvua. Saat aikaa itsellesi ja ajattelullesi. Yritys saa vaikuttavampaa johtajuutta.

Mitä Coachiin sisältyy

Onko käsissäsi jotakin erityistä – muutostilanne, uutinen, mullistava idea tai fiksu tuote? Pure Action etenee ripeästi tilannekuvasta mediakampanjan suunnitteluun ja toteutukseen.

Aloita tästä

Kriisit ja poikkeustilanteet vaativat vauhtia. Fiksut varautuvat niihin ennalta. Miten toimitte, jos somessa kuohuu, jossain mokattiin tai jotain yllättävää tapahtuu?

Kriisiviestinnän pelikirja

Pure Story on avaimet käteen -palvelu yritykselle tai yritysjohtajalle, joka haluaa kertoa koko tarinansa. Tutkimme kirjalliset aineistot, haastattelemme ystävät ja kilpailijat sekä tuotamme koko projektin ideasta valmiiksi teokseksi.

Lue lisää

Kaipaatko someen uutta potkua, vinkkejä tai ulkopuolisen näkemyksen? Helppo ja suoraviivainen tapa nostaa sometekeminen uudelle tasolle.

Lue lisää

Tai jotakin muuta?

Tutustu myös Pure Median referensseihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!