Oikeat sanat juuri teille.

Kirkastamme yrityksesi hissipuheen, tarinan, pääviestit ja niitä tukevat apuviestit. Määrittelemme viestinnän kohderyhmät ja kanavat. Teemme toimintasuunnitelman, joka on valmis toteutettavaksi heti – omin voimin tai meidän kanssamme. Elämä helpottuu, kun viestinnän tärkeimmät linjaukset on tehty. 

Kaikki yhdessä paketissa

Pure Start on suoraviivaisesti tehty viestinnän starttipaketti. Se sisältää yrityksesi tärkeimmät sanoitukset ja suunnitelman viestinnän tekemisestä. Ei enää tuskailua sen kanssa, mitkä sanat valita minnekin tai erottautua kilpailijoista. 

Viestinnän ydin: tavoitteet, kohderyhmät, olemus ja äänensävy

Kuvaamme sen, miten yrityksesi eroaa viestinnällisesti muista sekä millaiselta kuulostatte ja näytätte asiakkaiden ja muiden sidosryhmien silmissä. 

Viestinnän tärkeimmät sanoitukset: pääviestit ja tukiviestit, merkitys, tarkoitus, hissipuhe ja slogan

Saat viestinnän punaisen langan eli ne sanoitukset, joita voitte hyödyntää kaikissa aineistoissa ja kanavissa. 

Viestinnän toimintasuunnitelma: kanavat ja keinot 

Kolmanneksi määrittelemme viestinnän tekemisen keskeiset linjaukset. Mitä kannattaa tehdä, mitä ei ja mihin keskittyä? Mitkä ovat viestinnän kanavat ja tärkeimmät sisällöt?

Erotut joukosta

Sanoitamme yrityksesi pääviestit kiinnostaviksi ja erottuviksi. Viestintä on taitolaji, jonka me osaamme. Kun sanoitukset, viestinnän kohderyhmät ja kanavat on määritelty, niiden avulla on helppo tehdä tavoitteellista ja johdonmukaista viestintää.

Pure Start rakentaa vahvasti mielikuvaa yrityksestäsi. Miten haluat, että teidät nähdään työnantajana? Tai vastuullisuustyönne näkyy? 

Ajattelemme pidemmälle

Meidät tunnetaan siitä, että ajattelemme asiakkaidemme puolesta vähän pidemmälle. Kerromme, mitä kannattaa tehdä ja mitä voi suosiolla jättää tekemättä. Se onnistuu, koska Pure Median tiimissä on kokeneita tekijöitä ja viestinnän ammattilaisia. 

Aikaa ei mene harjoitteluun tai pitkiin briiffauksiin. Pääsemme nopeasti asioiden ytimeen. 

Kesto ja hinta

Pure Startin kesto on yksi kuukausi. Sen jälkeen sinulla on yrityksesi tärkeimmät sanoitukset ja viestinnän toimintasuunnitelma.

Hinta 6 100 eur + alv

Referenssejä

Yhteydet

Tutustu Pure Median referensseihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!