Näyttökuva 2023-11-8 kello 10.30.19

Minulle tuli heti yhteistyömme alussa turvallinen olo. Tiesin, että nyt on ammattilaiset asialla. Yhteistyö on juuri niin luontevaa ja helppoa kuin se parhaimmillaan voi olla.

RIIKKA KOSKENOHI
Toimitusjohtaja
Dagsmark Petfood

Dagsmark

SISÄLTÖ Viestinnän kumppanuus: viestinnän strategia, vastuullisuusviestintä, muutos- ja kriisiviestintä, ansaittu media, johdon sparraus ja muu viestinnän tuki

AJANKOHTA 2023–

TOIMIALA Lemmikkieläinruoka

Nopeasti kasvava Dagsmark Petfood tunnetaan Suomessa valmistettavista korkealaatuisista ja suuren suosion saavuttaneista koiran ja kissan ruoista. 

Pure Media tuli Dagsmarkin avuksi syksyllä 2023 tilanteessa, jossa kilpailijan kriisi sai lemmikkien omistajat huolestumaan kaikkien Suomessa valmistettavien lemmikkieläinruokien turvallisuudesta. Yhteydenotot tukkivat yhtiön kaikki kanavat. Kuluttajien ja medioiden tiedon tarpeeseen oli vastattava nopeasti, vaikka Dagsmarkin tuotteisiin ei liittynyt mitään epäilyjä. Empaattisen asiallinen ja selkeä viestintä rauhoitti tilanteen nopeasti.

Dagsmarkin ja Puren yhteistyö jatkui yrityskauppaan liittyvänä viestintänä. Sen jälkeen Puren tiimi toimii Dagsmarkin ulkoistettuna viestintäpäällikkönä. Teemme aktiivista viestintää, joka rakentaa työnantaja- ja yritysmielikuvaa.

Yhteistyö alkoi hypyllä syvään päätyyn. Nopeasti paljastui, että Puren tiimi todella pistää itsensä likoon asiakkaan puolesta. 

Lisää referenssejä

Yhteydet

Tutustu myös Pure Median palveluihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!