Sifter Fund

SISÄLTÖ Sijoittamisen psykologian, Hannes Kulvikin ja Sifterin tarina avaimet käteen -kokonaispalveluna

AJANKOHTA 2021–2022

TOIMIALA Sijoittaminen

Viisas sijoittaja ostaa osakkeita halvalla, myy kalliilla ja nauttii elämästä. Periaate on helppo ymmärtää mutta vaikea toteuttaa.

Laatuosakkeisiin erikoistunut sijoitusyhtiö Sifter Fund pyysi Terho Puustista selvittämään asiaa ja kirjoittamaan teemasta suuren tarinan. Terho kirjoitti kirjan, joka on vaikuttava kertomus sijoittamisen psykologiasta — tiedon, luulon, järjen ja tunteiden suuresta taistelusta.

Pure Media toteutti kirjahankkeen avaimet käteen -projektina, johon kuului myös englanninkielinen versio Sifterin kansainvälisten asiakkaiden käyttöön. Sijoittaja sai yleisöltä erinomaisen vastaanoton. Media julkaisi Sijoittajasta useita myönteisiä juttuja, kirjastojen varausjonot kasvoivat ja kirja kohosi joulun 2022 myydyimpien tietokirjojen joukkoon. 

Sijoittajan hienostuneen ulkoasun loi AD Mika Tuominen ja projektin kokonaisuudesta vastasi Marika Javanainen.

"Sijoittajan suurin haaste ei ole markkinoiden arvaamattomuus, vaan hänen oma arvaamattomuutensa.”

Tutustu tarkemmin työhömme

Kirjan kansi

English version

Kirjan kansi

English version

Teimme yhdessä mielenkiintoisen retken sijoittamisen psykologiaan, ja Puustinen tarinallisti sen upeasti. Kirjasta on iloa sekä suurelle yleisölle että omille joukoillemme. Niin myönteisesti se vaikutti.

SANTERI KORPINEN
Toimitusjohtaja
Sifter Fund

Kirjassa selvästi kiinnostavinta on kurkistus rahastoyhtiön arkeen. Sifteriläiset kertovat paitsi onnistumisistaan myös prosesseistaan ja virheistään. Tällaista käytännöllistä näkökulmaa on tarjolla harvoin, ja Puustisen kuvaama ainakin vaikuttaa rehelliseltä ja aidolta.

KARO HÄMÄLÄINEN 
Sijoittamiseen erikoistunut vapaa toimittaja
Taloustaito

Tarinallistettua teollista- ja finanssihistoriaa sekä näkemyksellistä sijoituspohdintaa.

Hyvää tekstissä? Runsaus. Teksti soljuu läpi Hannes Kullvikin uran ja hänen sijoittamiseensa vaikuttaneiden teorioiden ja ajattelijoiden.

PETRI KOSKINEN
Toimittaja
Talouselämä

Lisää referenssejä

Yhteydet

Tutustu myös Pure Median palveluihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!