Teemme työtä hyvien ideoiden, ihmisten ja yritysten puolesta. Kirkastamme viestejä ja kirjoitamme tarinoita, jotka muuttavat yritysten asemaa hyvinä ja huonoina aikoina.

Yritys

Pure Media Company on itsenäinen ja luova viestintätoimisto. Teemme mahdollisuusviestintää eli autamme asiakkaitamme vahvistamaan mainettaan ja edistämään myyntiään kiinnostavan ja uskottavan viestinnän avulla. Nostamme esiin innovaatioita, tuotteita ja palveluita niin, että ne saavat sen huomion, minkä ansaitsevatkin.

Työskentelemme kaikilla nykyaikaisilla alustoilla. Teemme digitaalisia ja analogisia julkaisuja. Pidämme yhteyttä ansaittuun mediaan ja olemme sosiaalisessa mediassa kuin kotonamme. Suunnittelumme ja tuotantomme perustuvat mieluummin tietoon ja dataan kuin ennakkoluuloihin ja uskomuksiin. Esitämme selkeitä näkemyksiä, mutta jos ne osoittautuvat vääriksi, tunnustamme virheen ja muutamme toimintaa.

Pidämme huolen siitä, että sovitut asiat tapahtuvat. Kannamme vastuuta myös siitä, että emme käytä aikaa ja rahaa turhiin asioihin. Markkinoilta löytyy meitä parempia vaihtoehtoja, jos etsit uutteraa apulaista, jonka mielestä asiakas on aina oikeassa. Me emme ole sellaisia. Sanomme suoraan, jos sinun ideallasi on vaatimaton tuottoennuste.

Missio

Haluamme tehdä töitä sellaisille yrityksille, joille bisnes tarkoittaa enemmän kuin vain rahaa. Hyvän puolesta. Promoting good. Siinä on meidän missiomme. Hyvää on enemmän kuin uskommekaan.

Marika_MV2_430px

Marika Javanainen
Viestinnän tekijä, yrittäjä
marika.javanainen@puremedia.fi
+358 50 410 0947
LinkedIn

Heidi_MV2_430px

Heidi Hirvonen
Viestinnän tekijä
heidi.hirvonen@puremedia.fi
+358 50 567 3060
LinkedIn

Jussi Laitinen

JUSSI LAITINEN
Viestinnän tekijä
jussi.laitinen@puremedia.fi
+358 50 404 2006
LinkedIn

nettisivu

Robert Brooks
Viestinnän tekijä, someguru
robert.brooks@puremedia.fi
+358 50 484 0003
Linkedin

nettisivu

Juho Paavola
Viestinnän tekijä, valokuvaaja
juho.paavola@puremedia.fi
+358 50 545 7253
LinkedIn

Helena Ranta-aho

Helena Ranta-aho
Viestinnän tekijä
helena.ranta-aho@puremedia.fi
+358 40 54 98 612
Linkedin

291dae20-5583-4ecc-872d-3e82be35d703

annika varpe
Viestinnän tekijä
annika.varpe@puremedia.fi
LinkedIn

Ihmiset

Pure Median yrittäjät Marika Javanainen ja Heidi Hirvonen ovat kokeneita viestinnän ammattilaisia. Marika on toiminut viestintäalan yrittäjänä vuodesta 2004 alkaen ja Heidi syyskuusta 2023. Heidin tausta on pörssiyhtiömaailmassa. Hän on työskennellyt HKScanin viestintä- ja vastuullisuusjohtajana ja vastannut Raisio-konsernin viestinnästä, vastuullisuudesta ja sijoittajasuhteista.

Verkostoomme kuuluu lukuisia viestinnän erikoisosaajia, kuten graafikoita, valo- ja videokuvaajia sekä kääntäjiä. Yhdessä heidän kanssaan tuotamme sinulle kaiken, mitä tarvitset.

Haluamme tehdä töitä varsinkin sellaisille yrityksille, joille bisnes tarkoittaa enemmän kuin vain rahaa. Hyvän puolesta. Promoting good. Siinä on meidän missiomme. Hyvää on enemmän kuin uskommekaan.

Yhteydet

Tutustu Pure Median referensseihin ja palveluihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!