Teemme työtä hyvien ideoiden, ihmisten ja yritysten puolesta. Kirkastamme viestejä ja kirjoitamme tarinoita, jotka muuttavat yritysten asemaa hyvinä ja huonoina aikoina.

Yritys

Pure Media Company on itsenäinen ja luova viestintätoimisto. Teemme mahdollisuusviestintää eli autamme asiakkaitamme vahvistamaan mainettaan ja edistämään myyntiään kiinnostavan ja uskottavan viestinnän avulla. Nostamme esiin innovaatioita, tuotteita ja palveluita niin, että ne saavat sen huomion, minkä ansaitsevatkin.

Työskentelemme kaikilla nykyaikaisilla alustoilla. Teemme digitaalisia ja analogisia julkaisuja. Pidämme yhteyttä ansaittuun mediaan ja olemme sosiaalisessa mediassa kuin kotonamme. Suunnittelumme ja tuotantomme perustuvat mieluummin tietoon ja dataan kuin ennakkoluuloihin ja uskomuksiin. Esitämme selkeitä näkemyksiä, mutta jos ne osoittautuvat vääriksi, tunnustamme virheen ja muutamme toimintaa.

Pidämme huolen siitä, että sovitut asiat tapahtuvat. Kannamme vastuuta myös siitä, että emme käytä aikaa ja rahaa turhiin asioihin. Markkinoilta löytyy meitä parempia vaihtoehtoja, jos etsit uutteraa apulaista, jonka mielestä asiakas on aina oikeassa. Me emme ole sellaisia. Sanomme suoraan, jos sinun ideallasi on vaatimaton tuottoennuste.

Missio

Haluamme tehdä töitä sellaisille ihmisille, joille bisnes tarkoittaa enemmän kuin vain rahaa. Hyvän puolesta. Promoting good. Siinä on meidän missiomme. Hyvää on enemmän kuin uskommekaan.

Marika Javanainen
Viestinnän tekijä, yrittäjä
marika.javanainen@puremedia.fi
+358 50 410 0947
LinkedIn / Twitter

Jussi Laitinen

Jussi Laitinen
Viestinnän tekijä
jussi.laitinen@puremedia.fi
+358 50 404 2006
LinkedIn / Twitter

Terho Puustinen
Viestinnän tekijä, yrittäjä
(sapaattivapaalla 2023)
terho.puustinen@puremedia.fi
+358 400 466 455
LinkedIn / Twitter

yrityskuvat-3-2

Jarkko Ambrusin
Viestinnän tekijä
jarkko.ambrusin@puremedia.fi
+358 40 5091 405
Linkedin

nettisivu

Juho Paavola
Viestinnän tekijä, valokuvaaja
juho.paavola@puremedia.fi
+358 50 545 7253
LinkedIn

nettisivu

Robert Brooks
Viestinnän tekijä, someguru
robert.brooks@puremedia.fi
+358 50 484 0003
LinkedIn / Twitter

291dae20-5583-4ecc-872d-3e82be35d703

Annika Varpe
Viestinnän tekijä
annika.varpe@puremedia.fi
+358 40 417 9627
LinkedIn

Ihmiset

Pure Median yrittäjät Marika Javanainen ja Terho Puustinen ovat kokeneita viestinnän ammattilaisia. Marika on toiminut viestintäalan yrittäjänä vuodesta 2004 alkaen ja Terho vuodesta 2012. Ennen yrittäjäuraansa Marika toimi toimittajana ja kustannustoimittajana Duodecimissa. Terho työskenteli puolestaan toimittajana ensin Kauppalehdessä ja sitten Talouselämässä sekä myöhemmin päätoimittajana Energia-lehdessä ja Tekniikka&Taloudessa.

Verkostoomme kuuluu lukuisia viestinnän erikoisosaajia, kuten graafikoita, valo- ja videokuvaajia sekä kääntäjiä. Yhdessä heidän kanssaan tuotamme sinulle kaiken, mitä tarvitset.

Haluamme tehdä töitä varsinkin sellaisille ihmisille, joille bisnes tarkoittaa enemmän kuin vain rahaa. Hyvän puolesta. Promoting good. Siinä on meidän missiomme. Hyvää on enemmän kuin uskommekaan.

Yhteydet

Tutustu Pure Median referensseihin ja palveluihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!