Taivas+helvetti

SISÄLTÖ Yrittäjyyskirja ja sosiaalisen median ilmiö

AJANKOHTA 2012–2013

TOIMIALA Julkaisutoiminta ja yhteiskuntasuhteet

Taivas+helvetti syntyi, koska halusimme kertoa elämästä. Halusimme kertoa, miten ihminen saavuttaa suuren tyydytyksen ja kuinka se palaa terveenä takaisin pahoista paikoista. Emme halunneet tehdä yrittäjyyden käyttöopasta. Hyviä neuvoja löytyy netistä. Teimme innostajan.

Suomi oli silloin, 2010-luvun ensimmäisellä puoliskolla, vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Pessimismi painoi kansalaisia, yrityksiä ja poliitikkoja. Yrittäjät Mika Mäkeläinen ja Terho Puustinen onnistuivat käynnistämään laajan ja myönteisen keskustelun yrittämisen voimasta. He toivoivat, että voisivat avata näköaloja yrittämisen mahdollisuuksiin varsinkin suomalaisille nuorille.

Yrittäjyyden oranssi kirja kertoi yrittäjien elämästä iloisemmin, kipeämmin ja avoimemmin kuin koskaan.

Tutustu tarkemmin työhömme

Taivas+helvetti nousi yrityskirjojen myyntitilaston ja kirjastojen varausjonojen kärkeen, vaikka maan johtavat kirjakauppaketjut  suhtautuivat tuntemattoman kustantajan projektiin epäillen. Jokaista suositushinnalla myytyä kirjaa kohti lahjoitettiin yksi kirja suomaiselle nuorelle.

1+1. Taivas+helvetti tehtiin yhdessä lukijoiden ja sosiaalisen median yhteisön kanssa. Oranssin yrityskirjan tarinat osoittautuivat niin suosituiksi, että ensimmäistä kirjaa seurasi kolme itsenäistä jatko-osaa.

tolvanen-2016-mv-6048

Taivas+helvetti -kirja on saanut huikean vastaanoton lukijoilta. Yrittäjyyden voimasta poikkeuksellisen avoimesti kertova kirja on kasvanut ilmiöksi, vaikka se on ollut myynnissä vasta viikon. Kirjan saitti taivasjahelvetti.fi kasvatti viimeksi kuluneen viikon aikana suosiotaan Suomen toiseksi nopeinta vauhtia. Media raportoi asiasta aktiivisesti ja innostuneesti. Kirjakaupat joutuivat paikoin myymään eioota.

VILLE TOLVANEN
Hallitusammattilainen, strategi, digitalisti ja yrittäjä
Digitalist Group

Taivas+helvetti pesee sata yrittäjyystyöryhmää. Yhteiskunnallisesti merkittävä kirja piirtää lukijan verkkokalvoille yrittäjyyden luonnollisena vaihtoehtona. Kuten Berndt von Frenckell toteaa, yrittäjänä hänelle ei kukaan sano, että syö puuro ensin ja juo kahvi sen jälkeen. Hän voi itse syödä vaikka jälkiruoan ensin.

HENRI ELO
Sijoituskirjailija, kolumnisti
Kauppalehti

Lisää referenssejä

Yhteydet

Tutustu myös Pure Median palveluihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!