LOGY

SISÄLTÖ Lehtikonseptin uudistaminen, suunnittelu ja toteutus, lehden sisällöntuotanto kokonaispalveluna, uuden digitaalisen uutispalvelun konseptointi ja käynnistäminen

AJANKOHTA 2014–2018

TOIMIALA Logistiikan järjestötoiminta

Osto- ja logistiikkayhdistys LOGYn kustantama ammattilehti Osto&Logistiikka oli negatiivisessa kierteessä, kun LOGY valitsi lehden tuottamisesta vastaavaksi kumppaniksi Pure Median. Lehden ilmoitustulot olivat kääntyneet jyrkkään laskuun. Myös suhde lukijoihin oli heikentynyt. Pure Media uudisti Osto&Logistiikan täydellisesti ja lähti toimittamaan lehteä uudella tiimillä ja uusilla otteilla.

Tulokset paranivat nopeasti. Osto&Logistiikan ilmoitustulot kasvoivat useana vuonna kaksinumeroista vauhtia samaan aikaan, kun aikakauslehtialan ilmoitustulot supistuivat. Lehden laadukkaat sisällöt lujittivat LOGYn ja sen jäsenten suhdetta.

Vuonna 2017 Pure Media kehitti ja toteutti LOGYlle niin ikään avaimet -käteen toimituksena uuden verkossa toimivan uutisalustan: nopeaa ammattijournalismia aikakauslehden tuottaman hitaan journalismin rinnalle.

Lähdimme tekemään lehteä uusilla otteilla. Tulokset paranivat nopeasti.

Tutustu tarkemmin työhömme

Lehtiuudistus

Sisällöt

Lehtiuudistus

Sisällöt

pmcustomer-4_430px

Meillä on loistava printtilehti ja myös digilehti pelittää hienosti. Olen iloinen siitä, miten helpoksi tämä kaikki tehtiin LOGYlle. Työtä tehtiin itsenäisesti mutta silti läpinäkyvästi. Loistavat viisi vuotta yhdessä, kiitos niistä Marikalle ja Terholle.

MARKKU HENTTINEN
Toimitusjohtaja
LOGY ry

Lisää referenssejä

Yhteydet

Tutustu myös Pure Median palveluihin ja ota yhteyttä. Odotamme soittoasi!