Pure Media Company

Pure Media Company on vuonna 2012 perustettu yritys, joka on erikoistunut vaativiin viestinnän ja median projekteihin. Pure Media toimii tehokkaasti, joustavasti ja rehellisesti. Yrityksen verkostoon kuuluvat kumppanit tarjoavat projektien käyttöön omien alojensa parhaimmistoon kuuluvan osaamisen.

Terho Puustinen

Yrittäjä Terho Puustisella on vahva ja monipuolinen kokemus suomalaisen talousmedian huipulta. Terho on journalistisen uransa aikana työskennellyt Kauppalehdessä ja Talouselämässä toimittajana sekä päätoimittajana Energia-lehdessä ja Tekniikka&Taloudessa. Aikakauslehtien liitto nimesi hänet vuoden 2005 Kirjoittavaksi toimittajaksi.

"Terho on erinomainen journalisti ja journalistinen johtaja, joka tähtää sekä tuotteiden että itsensä ja tiiminsä jatkuvaan kehittämiseen. Työtoverina hän on lojaali ja miellyttävä ja esimiehenä innostava ja jämäkkä."

Elina Yrjölä

"Tämähän on hyvä teksti. Kiitos."

Paavo Lipponen

"Terho is an inspiring leader and journalistic genius. I found his guidance immensely valuable and look forward to future opportunities together!"

Mohamed El-Fatatry

"Lehti on ihan eri maailmasta kuin aiemmin. Muutos on ollut valtava. Hienoa on myös se, että osaat ottaa vastaan vaikeaakin palautetta, keskustella rakentavasti ja jopa myöntää virheen. Moni johtaja ei pysty siihen."

Tekniikka&Talouden toimittaja

 

Linked in Terho Puustinen

Verkosto

visual design
web design Thule Digital
videotuotanto
valmennus
projektit